on teman :)

Sunday, July 11, 2010

i can be both !

kekeliruan identiti ke hape aku neh? 

bila ceng post love quote kat status fb, berangan nak jadi princess =____= , main game fashion kat barbie.com, suka warna pink... korang kata ceng gedik.

ok fine. ceng main mafia wars. biar penuh wall kat profile dan home korang dengan post mafia wars nak mintak tolong job, supply part bagai... korang kata ceng ganas dok main mafia-mafia je. ok fine lah lagi, ceng qiam 2.30 pagi semata-mata tengok bola. korang tak kata apa-apa, memang adat world cup macam ni. eheh.

i am quiet, i am such a noise,
i am sad, i am happy,
i am a bad girl, i am a good girl,
i hate you, i love you.
oh, rupanya ini bukan kekeliruan identiti! 
i just can be both!!!
boleh jadi cantek,

 juga boleh jadi hodoh =_______=
masa ni baru lepas breakfast kat kafe, makan gula-gula, buat gigi orang tua.

kan dah cakap. I CAN BE BOTH :)


5 comments:

nedd said...

be extraordinary! huehe

.::annemishi::. said...

haha.. me too. we all can be both side.
life is a choice. pilih ja yg mna kita nak.

k u c e n g said...

nedd : wuhooo! extraordinary cam ANNEHmishi.

annemishi : agree. life is a choice. kena bijak pilih dan sesuaikan diri ikut keadaan.

Mazru Majid said...

salam...

yg penting bahagia ye xmo sedey2 T_T

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, SILA GOOGLE TAJUK-TAJUK SEPERTI DI BAWAH INI:-

(a) SIFAT 20 - http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah
(h) TAJUK KHAS - BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA ASWJ

FAKEH KHALIFAH SAKA