on teman :)

Thursday, November 26, 2009

LSP?!!!!

PERHATIAN KEPADA SEMUA PELAJAR TAHUN 1 PROGRAM SARJANA MUDA DENGAN KEPUJIAN
SESI 2009/2010

LANGUAGE SUPPORT PROGRAMME 2 (ARABIC & ENGLISH)

Dimaklumkan bahawa ALSP/ELSP 2, Sesi 2009/2010 akan diadakan pada 1-8 Disember 2009.

Sehubungan itu, mana-mana pelajar yang ingin membuat penangguhan (dengan alasan yang kukuh) atau permohonan untuk mengikuti program (melibatkan pelajar yang menangguh/terlepas program pada sesi yang lepas) supaya mengemukakannya kepada pihak Pusat Pengajian Umum selewat-lewatnya pada JUMAAT, 20 NOVEMBER 2009 untuk tujuan pengemaskinian kumpulan pelajar. Permohonan yang diterima selepas itu tidak akan dilayan sama sekali.

Semua pelajar Tahun 1, Sesi 2009/2010 adalah DIWAJIBKAN untuk menghadiri secara penuh kedua-dua program tersebut. Sekiranya terdapat sebarang kemusykilan, sila berhubung terus dengan
Pusat Pengajian Umum.

Terima kasih.


“BERILMU, BERDISIPLIN DAN BERTAKWA”

Dikeluarkan oleh:
Pusat Pengajian Umum
Universiti Sains Islam Malaysia ...            

                                                          *****


erghhhhh.. ape la kekdahnye die buat program tngah2 cuti ni. ceng baru je bukak e-wadi td. mati la selewat-lewatnya 20 nov.. ni pun dh 26nov. tape2. bsok ceng try jugak call ppu. harap2 la dorang boleh consider lagi. serius lah x dpt datanggg... abang nk kahawen lor.. 28nov kat alor star, belah perempuan. 6dis kat bidor, umah ceng. (sape2 yg tatau bidor tu kat ceruk mana, sila google oke.) baju dah siap. tudung dah beli. huuuuuu...

kuceng : dah nak kawen abg aku yg sorang ni eh.. jemputla datang kt umah ceng!


5 comments:

nedd said...

ponteng jer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k u c e n g said...
This comment has been removed by the author.
k u c e n g said...

bhahaha! aku suke ponteng!

cZar_iNa said...

ili..ak ad nasihat niee..
errrmm..
x bek ili ponteng2 nie.
TAPI..
ponteng je la.haha..

xd weh.kalu ko x tepon PPU 2 pn,still kene repeat.so, no use tepon en.hehe..terdesak neh!!hehe
isbirie2~hehe

k u c e n g said...

isbiri biri da ni zarina.ahaha.xpe la repeat pun.aku nk tgk gk abg aku kewen..eheh..