on teman :)

Tuesday, November 17, 2009

sesudah EXAM !



beginilah keadaanya lpas abis paper.. paper ape ek? lupe2. yg pastinya bukan paper last la. sume nak rebut2 kluar. pintu dah la kecik tu je. orang ratus ratus nak ke ribu. haihhhh.. xpe2.. kite abaikan mereka. phew3.. lega rasanya dah abis exam. rase cm lapang je. lapang? haih.. 
lapang sangat SANGAT SANGAT! 
sampai xtau nk buat ape.


 
maka, ceng dgn sufi dan aisyah pun main la S N A P !  ahaha. sungguh x ade keje la ni. bosannye. asek menang je. hak2. setelah bosan2 dok main benda same je.. tibe2... game SNAP tu btukar mjadi game yg agak menguji kesabaran. tadaaaaaa!!!


 
mungkin bg korang biasa je kot main benda ni. apelah ceng ni. tu pun nak masuk blog ke? eh. suke hati lah. sbb trase benda ni agak interesting buat ceng.. hik2. last main pun mase kecik2 dulu. lepas skola agama, nk tunggu turn ngaji.  :)




                                                                                                              
kuceng :      A U C A K !








5 comments:

crixerity said...

smart ar korang susun macam tu. tak pernah buat. heh. macam susah gila je...

k u c e n g said...

serius susah mirul. kena padam kipas. tahan nafas. aku buat asyik runtuh2 je. sampai tensi2. tp yg tu bkn aku buat. kawan aku. hehe.

Mohd Nurhakimi B Md Yaman said...

pergh ni mmg dh bosan thap cipan ni hehe

pu3_kila said...

ili tpu mirul....senang je..hahaha
weh mirul...link r blog aku...tgglkan link ko skali...hahaha

k u c e n g said...

kimi : aha weh. bosan2! HAHA!

kila : aha. try la buat. tingkat 1st pun x lepas kot. hua3.