on teman :)

Monday, June 14, 2010

selsema piala dunia .

ceng takde eh nak demam-demam piala dunia ni macam sesetengah orang tu. sehari 3 game, semua sekali dia balun tengok. perghhh. wa saspek sama lu derrr. bola itu memang bulat. eh tak. bola itu memang sfera. awal-awal lagi mexico dah seri dengan south africa padahal south africa tu bukanlah favourite team pun yang mana mexico memang patut bantai habis-habisan biar south africa malu wohhh kalah tempat sendiri. tapi ada aku kesah? *hembus nafas*


nampaknya ada jugak orang yang baca post ceng yang bertajuk baju pun boleh jadi haram kalau.. yang mana ceng cakap pasal jersi liverpool, manchester united, portugal, england. boleh ke kalau pakai jersi nama arak? boleh ke pakai jersi lambang setan merah? boleh ke pakai jersi lambang salib? sila baca post tersebut untuk dapatkan jawapannya ye kawan-kawan.

terima kaseh kerana sudi jugak la buat blog persendirian ni jadi rujukan kannn. bukan apa. orang kalau dah berilmu, kita jangan kedekut. kasi tau jugak la kat orang luar sana. eh. argentina jangan nak menang eh world cup 2010. tak senggup tengok maradona.... yekkkk!!!!!!

4 comments:

fatin nazihah ashari said...

hahaa
maradona kan, macam mario!
org tgah maen bola, die sibuk duk nyempil kat tepi..
bile bola keluar, die sibuk tolong amikkan..
pastu jalan kehulu kehilir..hhahaha macam mario kot, dgan fizikalnyaaa

aku n kazen2 dok gelakkan die je aritu.. comel sehh =D

.::annemishi::. said...

huaaaa.. baguih ili..
i like...

betull..
bapak ku pernah cakap jugak..
:DD

k u c e n g said...

jihah : erkk . maradona comel? serabai lahhh dia .

anneh : part mana yg baguih tuu?

.::annemishi::. said...

pasal baju tuh laa..
mcam certain bendera ada lmbang cross.. eg : bendera england.
orang mcam x amek kesah..
pdahal kalau pakai..
erm.. paham2 laah.
kaan?