on teman :)

Tuesday, January 4, 2011

down.

sem empat baru bermula. cam kalau masuk dewan kuliah jumpa coursemates mesti laju je soalan, "ili, kau dapat elektif ape?" ceng jawab je la selamba, "dapat civil".. tapi kalau sekali soalan, "ili, cmane result?" ceng jawab tertahan-tahan, "erm..ok la.alhamdulillah la. (org mukmin sentiasa bersyukur walau apa pun terjadi.hehe) jatuh banyak la gak. jatuh tersungkur la gk. pointer dalam 3.0 smpai 3.5 je. tak ramai pun" eheheh.

takut gila ah nak gitau mak result cenggini sebab harapan mak memang tinggi gila. ahahah. tapi nasib baik mak ok je.. ok la gak (kot). jadi sem ni cam kunun ada anjakan paradigma (pergh bahasa) la gak sket2 ngan rumet.. haha. beria ah susun strategi nak naik pointer. cam ape orang cakap.. berapi-api je nyembang itu ini. haha. tapi harap-harap kitorang akan buat la.

dan ceng plak, dah terjatuh hati kat library usim. cheyy. sebab kalau nak belajar kat library ni memang rasa cam keadaan bersedia la gak nak study. rasa cam best sebab ada kerusi, meja yg besar (so ceng leh sepah buku ceng merata-rata), aircond (sejuk sket), lab com (kalau boring blaja gi ah lepak sini), paper daily (sebab ceng memang jenis tak beli paper).. kalau nak ikutkan fasiliti memang ok la gak.. toilet bersih, surau pun ada telekung.

so, sekarang. rasa macam suka je nak lepak library... macam je la. hehe.

nak study, gi library.. (padahal mesej)

nak wat assignment, gi library.. 
(eeee.. huduhnye aku)

kalau nak makan??



ok fine. x boleh.

haha. boleh kira kondusif la gak belajar kat library neh.. tapi kalau study kat sini, ceng ada port favourite.

ha. kat arrow merah tu. cam privacy  sket kot. ngehehehe.. kalau boring, leh usha orang yang lalu lalang kat bawah tu >_____<

ni plak study kat umah.. baca 1 ayat, makan kerepek. baca 1 perenggan, minum nescafe. baca 1 muka surat,,, eh, mana bantal aku. nak rehatkan mata 5minit je. zzzzzzz (tido sampai pagi)

k ah. nak gi library. nak ikut tak. taknak sudah.
bye.


kuceng : harap-harap result kali ni boleh harap. tsk tskk :(

3 comments:

kumbang hitam said...

yang dilihat bukan hasil..tapi usaha.. =)
do ur planning...insyallah, semua nya berjalan lancar..
best of luck kuceng

paahbaek said...

go go ili.
pray for me too :)

k u c e n g said...

kumbag hitam: time kaseh. memang nak usaha lebih sem ni.

paahbaek: thanks.goodluck paah.