on teman :)

Monday, December 28, 2009

1st day of pengkuliahan .

sem 2 dah pun bermula. 1st day.. hurm. quite okay lah kan. cumanya sem ni beratur klas start pukul 8. sem lepas kadang-kadang pukul 9 kadang-kadang pukul 10. nak bangun pagi dah 1 masalah. nak mandi pagi lagi la masalah.. sejukkkkk.. selalu kat rumah mandi lambat sikit. kalau mandi awal pun ada water heater. isk2..


tambah pulak la kalau dah bilik air ada 2, housemates pun ramai klas pukul 8 jugak. ishh.. perbualan di pagi hari selalunya..


ceng : oy farah, pelan la sikit air.
farah : aku punye air pun kecik ni.


masalah2.. *geleng kepala*
                                            ***
" amboi ili... mentang-mentang la 1 group dengan kila ek "


" cey ili.. dengan kila je ek "


" korang ni la.. bila dah berdua.. dengan dunia korang je ek "


sem ni macam best la jugak sebab 1 group dengan kila. hari ni banyak pulak berkepit dengan dia... ahaha.. korang nehhh.. dengan korang pun kitorang kawan lah. cumanya kitorang 1 group kann..


kuceng : aku tak tau cmane aku boleh tahan perangai kila. eh tak.. aku tak faham cmane kila tahan perangai aku  ;)



anak dara pagi raya.




5 comments:

Hilmi said...

air kcik??hahah..
ntah,,kila xspatutnye tahan dgn pangai ko..xpatut..xpatut.hahah..korg dgn dunia korg je en..ikan btol

Mohd Nurhakimi B Md Yaman said...

haha ko dgn kila xdpt dipisahkn

nedd said...

haha..macam mana kila boleh tahan ngn perangai ko?? ngueheheeh~ kila kan supergirl!

Hilmi said...

ntah xptut..

pu3_kila said...

ptot per....ili kan kwn yg bek!!!kan ili kan....how sweet....bese r...kwn yg bek tuk kwn yg lbih baek!iaitu aku....muahahahaha.....muahhh ili!!!