on teman :)

Tuesday, January 5, 2010

kerana sebuah mesej .


WARNING : post ini penuh emosi !!!

semalam kelas dr 8pagi. sampai 10malam. penatnyeeee.. dah la aku makan breakfast nasik lemak mase breakfast je.. lapaaaa gilaaa. semalam lepas ict pukul 10, aku pun pegi la kafe beli bubur nasikk dgn kila ngan am. penantian satu penyiksaan bukan? sementara tunggu order aku gi la fotostat result last sem pasal mak aku nakk.. am pulak tunggu kt kafe. aku g fotostat dgn kila. mase tunggu turn fotostat dah la ade nombor yg x dikenali tepon no celcom aku. dah tepon diam pulakkk. bila aku check balik no tu kt fon lagi satu... oh nombo mamat ni. dia tepon lagi sekali.. suara perempuan. sah. mesti awek dia. benci gila aku dengan perempuan tu boleh pulak suruh aku pegi mampos. kurang ajar betollll. ko tau tak aku knal balak ko tu lagi lama dari ko sejak sekolah rendah dan kitorang pegi tuisyen kat cikgu basri tapi dia datang naik bas aku pulak naik basikal. aku dapat upsr 5a tp dia dapat 3a 2b. oh ok. fine. ko memang suka memaki orang sebab mulut kau takde insuran kan perempuan! okeh. penat dan lapar. plus bengang. dapat pulak mesej ituuu. malu gilaaaa.... agak tersinggung pun ada. aku x cakap mesej kau salah. tp wrong timing!!! tambah pulak aku ni macam pms entah apa rasa nak marah semua orang! status kat facebook dgn ym pun dua-dua ayat nak sedih.

terima kasehhhh sahabat2 yg concern. Farahin Syaheera... thanx. your ym makes me cry.. dan juga membuat aku bersyukur sebab org tu tegur aku personally at least tak tegur aku depan org ramai.. kan? somehow your ym makes me smile too..

tp yelahh kan. mane la org yg tegur aku tu tau right timing ke wrong timing. ok. aku mengaku. aku yg salah sebab x sensitif benda2 camtuu. thanx sebab tegur tapi aku malu dan sedih. harap kamu2 yg tegur jgn lah terasa dengan post ini. saya lagi berat memikulnya, nak tambah dengan berat badan sendiri lagi. ahaha. x mampu.

kuceng : dahhh. jgn nk mesej aku komen post aku ni membuka aib sendiri ke ape. cik ili najwa's blog kan? bukan kau punya! wahaha... x jadi lah nak delete blog. best jugak wat tempat mengadu ;)


11 comments:

pu3_kila said...

dasat seh....hahaha..rilek beb...bese r kampus life ili..cmtu la ...seb bek aku bru abs solat time uh..cool jap..haha(jap je..haha)...
blog mencapap..haha...blog phm ko en ili..hahaha!!!

pu3_kila said...

tmbh2.....as ke ass nme die ili....kerek gle minah tuh...hahaha

k u c e n g said...

agaga..blog mencapap?pedih ayat sir riduan tu wehhh..tu lahhh..blog memahami aku.love my blog!

tqa said...

betol weh ili.
kang jap lagi

bip bip.
1 message received

"sy rase bahase yg anda gunakan dalam blog tu agak x sopan lahh.sile padam"

hahhhahahaa.
klo ko dpt msg cmtu, ko gtau ak yeh.
rase nk bg pelempang kott.

cool jeh ili.
~_~

klo teguran tu betol. ak respect kat ko lahh sbb terima dgn penuh redho.
cayalah weh!!

xpayah r delete blog ni.
nnt klo ak rindu kat kuceng aku, aku nk g blog spe lagi.. T_T

nedd said...

jgn sedih2 ili..uhuuuu syahdu aku mngenangkannya

cZar_iNa said...

haissyhhh~
cian kawan ak~huk33..sabar ili eh~hurm

k u c e n g said...

tqa : aku redah jeee.eh silap.aku redhaaaa je.hek2.

nedd : dunia x seindah kita harapkan bukan?

zari : isbiri-biri la ni..ngeee..

pu3_kila said...

hahaha...ala...just go get a better life je....agk pantas korg komen2 en..hahaha

.::annemishi::. said...

wow...
dasat gila perempuan tuh.

cemburu buta kah?

heh.

paen chumel 24hr said...

oh ili!
be strong!

Hilmi said...

hah..da taw xseindah yg kite harapkan, so..ape lg..pegi la kawen..hik2