on teman :)

Sunday, January 31, 2010

new arrangement !

wowowww. kemas siot rumah nehh dari jauh. dari jauh je la kannn. hehe. langsir dah ah cacat. *maluu* supposedly ada 6 meja kat hall neh. tinggal 2 jepp. ceng dgn sufi je study luar. housematesss lain prefer study dlm bilik. fine lah kann, bilik diorang tu besar. boleh hangkut kerusi meja dalam bilik. what the? dah la ceng 4 sem pun duduk biilk no 3. yuran penginapan dah la sama padahal bilik kecik. @$&!@Hhfkb;!!cw#h  emosi la plakk. dah2. jom terjah meja study ceng. zasss!

heh. kan dah kate... kemas dr jauh je la kann. har2. buruk gila perangai. kat kerusi wajib ada bantal. baru la selesa nak study. eh ye ke? bukan ke kalau mengantuk pegi hambik bantal tu letak atas meja dan hambik kepala letak atas bantal dan tidurrr atas kerusi? ngeh2. xleh blah kat dinding tampal notes merepetes.

meja semak ke? well.. biasa la tu.. meja semak la baru orang kata study. ceh. orang lain study jugak tapi kemas je.*pe jadah perfume pun nak ada atas meja*  ^^"

super semak dowww. *maluuu* pelahap sungguh ceng nehh. kat atas sekali yang dalam plastik tu ada roti dengan peanut butter. kalau korang perasan dekat rak tingkat 3 tu ada roti coklat dalam plastik. then kat bawah tu pun ada stok 3 in 1 nescafe dengan 1 tin biskut mayat.. ya rabbi.. rak buku ke rak makanan neh?

btw, inilah notes ditampal kat dinding tuuu. x malu sungguh  T__T

kuceng : study study study  :)



Rasulullah bersabda : 
   “Barang siapa yang menempuh satu jalan 
untuk menuntut ilmu maka Allah akan 
mempermudah jalannya menuju surga”
 (HR. Muslim)


4 comments:

nedd said...

uhhh...kasihan study berdua diluar..isk2...sabaq na...

memang bersepah! haha

tqa said...

apekah?
meh lawat F5-8,
cun punya~! ^^

Hilmi said...

huh kemas ag bilek den..haha

k u c e n g said...

nedd : xpe. lg aman. yes!

tqa : cecece.. org cun x mengaku dia cun.. hehe..

emi : alahh. ni aku tgkap time study. belum kemas lg. hadoiii..