on teman :)

Thursday, February 4, 2010

anak saudara saya

cewah.. title post.. ayat nak touching je kan. harusla touching.. memang homesick dah ni!!! berape banyak post dah before ni kan asyik merindu. tskkk. *kesat air mata dengan hujung lengan baju kurung*  btw, paling dirindui sangat lah kan mestila anak saudara ceng. yelah. ceng kan anak bongsu, baru nak terasa hidup macam ada adik. ceh, padahal aku makcik dorang..   ^^"  

tadi usha2 lah kan gambar yang ada dalam lappy neh. then ceng bukak satu folder ni.. syahdu2.. namely ' paint with nieces '.. ogeh2. dalam folder tu ada pic yang ceng paint untuk anaks saudaras ceng. *alahaii. shuwitnye aku nehhh*

herm. anis dengan aini neh sumpah excited dengan swimming pool. biasa gi hotel, mesti la gi mandi swimming pool kan. aduhaiii.. ceng ingat lagi masa tu kami 1 family pegi beraya rumah orang kaya ada swimming pool dalam rumah, anis pun tanya.. "cik ili, kite kat mane ni? hotel ke?" .. aduhai la.. nak tergelak dah masa tu. haha. upon request anis, ceng pun lukis la gambar swimming pool untuk dia. heh. tak cantik pun. tapi cukup la untuk mengagumkan budak-budak. hehe.. 

see! budak 2 org ni la kalau dapat swimming pool. haihhhh~

ini adalah suasana bila hujan ye anak-anak. eh. ada ke rumah yang ade jalan raya depan pintu?

sejak dari darjah satu lagi kalau lukis matahari mesti dekat celah bukit. tengok kawan sebelah pun sama lukis macam ni. kenapa entah.. padahal bukan best pun tapi ramai yang buat.

tak mampu lah kan nak pegi oversea semata-mata nak buat snowman. guna paint je lah yang termampu..  T__T  bakal suami, bawalah saya ke tempat bersalji!

the grass is always greener at the other fence. malaysia pun bagus apa walaupun xde snow. nak pandang negara lain buat apa? ok, bakal suami bawalah saya ke pulau sipadan. 

cun apa pulau sipadann. duyung pun pernah datang sini. hermmm.. i mean Duyung by Maya Karin.

tahukah anda Pulau Sipadan pernah tercalon untuk 7 Wonders of Nature!!! kagum dohh. in the WORLD ok! tapi kannn, masalahnya, siapakah bakal suami ceng? berangan lebih  T__T

kuceng : back to the topic lahh!! aku rindu budak budak ini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nak balikkkkk!!!

semua pun rindu. kecuali abg cho. sebab kamu suka marah ili! huh!!!   :P
oh ya! hari ni. 5 feb 2010, anis (paling kanan) berusia 5 tahun!



7 comments:

Hilmi said...

ko pon cm kila..da wjib kwen ni..heheheh

pu3_kila said...

pe lak kait ngan aku...cis...eleh,kalo aku kawen,xnk jmput ko!huh!

nedd said...

cantik la drawing tu ili!!! sweet!

merpatiputih said...

ili menunjukkan bakatnya dalam lukisan..he3..but xleh bak sgkal ili mmg org seni pun =)

k u c e n g said...

emi : ahaha.. ganas sgt tu emi. smpaikan puasa pun x mampu menahan diri dari zina. ek? x manis la mcm tu...

kila : save budget la 2 xnak ajak org ramai2. :P

nedd : huehehehe.. tq2.

paah : org seni tu maksudnye benda halus.. haihh.. serom dah aku...

pu3_kila said...

alamak.mcm tau2 jer...

inn_marshall said...

wah,, 5hb february???!!!
da berdozen kwn2 aku 'terberanak' pd tarikh tuh...
ape2 je la korang ni,, lahir je la ari lain... ank buah ko pon...;P
6t x balance calender aku... berat sebelah... huhu~ tibe2...