on teman :)

Sunday, February 28, 2010

gulp .

sila baca title post sambil telan air liur. kalau puasa tapyah la kan. hohoh. payah jugak la kalau facebook ada cousins, aunties dan uncles. kan? bila online lama sikit inilah natijahnya. huoh2. 

klik untuk paparan lebih jelas. *ceyyyy..*

tambah-tambah pulak la ceng neh suka share love quote ni kan. dah diorang hengat ceng neh berchenta tak hengat dunia. teringat pulak masa raya hari tu. cousin ceng pegi cakap kat akak ceng gini " suruh ili belaja dulu baru bercinta " ... yg kakak ceng plak terpinga-pinga je tak paham. makanya terpaksalah menjelaskan bahawa ceng selalu post quote and sayings dekat facebook, bukannya ceng in love ke hape. haihhh..

kuceng : kalau in love pun apa salahnya kannn?      http://www.emocutez.com

2 comments:

pu3_kila said...

in love??x salah ili..mmg x salah...hehehe

k u c e n g said...

memang sikit pun x salah kan kila.haihh.