on teman :)

Saturday, February 27, 2010

unplanned outing .

today's saturday. yesterday was friday and public holiday as Malaysians were celebrating Maulidurrasul. sudah.setakat ini sahaja nak poyo cakap bi. hohoh. pagi semalam ceng bangun agak awal la jugak kannnn.. cam semangat ah kunun gi kemas-kemas meja, cari bahan untuk assignment dan susun-susun sijil nak gi interview. tiba-tiba tengahari tu ceng dapat call dari adlina.

adlina     : weh. hang free x hari ni?
kuceng      : hoh? percuma?   (  saje2 mengtranslatekan free tuh ) ..... aha. aku free. nape?
adlina    : aku nak pi serdang ni. amik barang dari abang aku. nak jumpak hang. nanti aku pi la seremban.
kuceng      : alah. susah-susah je. takpe takpe. aku turun serdang. 

sejurus selepas mendapat panggilan itu, makanya haruslah kannn pegi mandi dan bersiap-siap. nguah2. ceng suruh sufi hantarkan pegi stesen batang benar, amik komputer dan berjumpalah Nurul Adlina! wohoho. best! then kitorang pun pegi la ke Mines. nah gambar poyo sebijik.

ni aku curik dari myspace adlina. muahaha.


bosan-bosan je aktiviti kitorang.. tapi yang pastinya nasib ceng agak malang laaa. hajat di hati memang nak beli kasut. kasut-kasut yang ceng suka semua dah habis saiz. tapi akhirnya beli jugak. tapi saiz 9.. orang nak saiz 8. adeh. 


habis je pusing-pusing tengok kasut, dah pukul 9 masa tu. nak balik nilai dah lewat nehhh.. serom la pulokk nak amik taxi kat batang benar or nilai kan. takpe lah. then kitorang pun decide gi tido kat upm. kawan masa sekolah dulu namely Ili Balqis a.k.a ball. hehe. nama pun nak sama ke? haruslah kann nak merasa best sebab jumpa kawan lama. tido pun sama-sama. uh best best. really terasa nak balik zaman sekolah. 



nah pic atas katil ball.


kuceng : adoy. burn sehari masa aku nak study   T__T





2 comments:

pu3_kila said...

ceh...aku igt xdak p kua memane...fokus stadi..hahahaha

k u c e n g said...

ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe,