on teman :)

Saturday, March 6, 2010

barang baik punya




mari mari. rapat rapat. yang jauh mai datang dekat. yang hensem mai la lagi dekat. nguahaha. currently macam rasa sangat best je nak download lagu. see there atas tu. HYPPTUNES sounds so good! btw ceng dah subscribe Streamyx Cool Uni Pack yang mana kalau dah subscribe memang rasa berbaloi-baloi ah. okeh okeh. let's make a list of this Streamyx Promo!


  • korang memang akan rasa best sangat sebab dapat netbook yang screen dia hanya 10.1" , cap HP, 250 GB HDD , 2 years warranty, ada webcam ada bluetooth. lepas ni laptop lama boleh campak. eh tak tak.
  • dia akan pasang wifi modem dekat rumah korang dan bagi ID untuk Streamyx Zone. so, kalau dekat mana tempat yang ada Steamyx Zone, memang boleh guna ah tenet. kat rumah pun sama. banyak-banyak PC pun boleh online sekali!
  • aha. yang ni ceng rasa paling best. pasal hypptunes yang ceng cakap tadi kan. korang boleh download 50 lagu setiap bulan selama 12 bulan. means korang leh download 600 lagu for free LEGALLY! means tapyah ah nak download kat 4shared. kesian kat artis tu kena curik karya dorang. *ok fine. lepas 12 bulan download balik kat 4shared. evil grin*
  • yang ni pun best jugak. no activation and installation fee! cuma perlu bayar monthly RM 50! berbaloi-baloi oke. tambah pulak dapat netbook sebijik. just to compare, ceng dah ada dah maxis broadband sebenarnya. tapi macam tak ekonomik je bila pikir balik. ceng guna modem sendiri Sony Ericsson yang dibeli dengan harga RM300++. tiap-tiap bulan RM68. tapi takpe la. akak ceng yang bayar semua tu :DD


okeh. memang really cantik menarik tertarik ah dia punya promo. syarat dia pun simple je. 

  • student uiversiti 1st year or 2nd year dan ada cop pengesahan universiti. *xtau kenapa mesti 1st & 2nd year*
  • mesti ada TM Homeline. alah. rumah aku dah lama dah ada. apa nak kecoh? kalau takde TM Homeline, kena la pasang. bukan mahal pun.
  • contract 2 years. apa ada hal? 
  • satu je syarat pelik. korang mestila handsome dan cun melecun. eh tak. ni syarat yang aku cipta sendiri.


klik untuk paparan lebih jelas ye.

kuceng : TM should pay me for promoting them. ahaha. 


3 comments:

tqa said...

weh ko baru subscribe keh?
nuahahh.
jOm pasang streamyx kat umah baru kite.
ngehh~

k u c e n g said...

ah. tanok tanok. jgn nak membazir. hehe.

pu3_kila said...

haha....aku pon xsabo nk dpt netbook neh...bru nk psg line pulok..ces!