on teman :)

Monday, April 12, 2010

I WON ! I WON !


tadi tengah study fiqh dan khusyuk dengar lagu telinga disumbat dengan earphone. tiba-tiba sufi panggil, " Ili!!!! tengok cepat Ili. sini sini! " maka terkejut sangat bukak earphone dan pegi ke meja study sufi. tak tau nak respon apa tapi sufi tak habis-habis cakap, " ili, ko menang ili, ko menang " (diulang sebanyak 50 kali oleh Sufi )

list of the winnerssss. click for bigger resolution  ;)

see! my name's there. eheheh. kecoh macam menang grand prize je. padahal consolation je. hek hek. agak bangga sebab dalam semua pemenang, ceng sorang budak USIM  :D

eh. nak tau tak contest apa ni? jeng jeng jeng.....

actually, i aim for the iPod touch. tapi ok lah tu kannnn.. dapat reader's digest one year subscription. alhamdulillah. nak harap pegi kedai buku beli readers digest? hehhh.. hampehhh...



7 comments:

tqa said...

wehhh!
best kot.. noleh pinjam.
aku nk after ko,
haha.
ehemm kite housemate kan.

hik3.
oihh best kot,aku igt nk join competition ni tp terlupe plak.
eheh

congratz weh!

k u c e n g said...

hik hik . tq tshy. eh mane leh pinjam.... pegi beli sendirik. pegi2.. heheheeeee..

tqa said...

readers digesTION mahal lah ceng.
hahaha.

ko tido,aku curik.
ngeh3

k u c e n g said...

tau la mahal. hadesss... aku tidaklah sesadis itu smpai x tahu harganya..
=_____=

nsdahlia said...

I CHALLENGE U FOR THE NEXT ROUND. wah?~ ahakz.

k u c e n g said...

grand prize round 4!!! heheh. i hope soooo...

SaRaH_AdiBaH said...

wah..tahniah lah ye...wakil usim tu..hehe..