on teman :)

Tuesday, April 13, 2010

live traffic feed .



sejauh manakah aku boleh mempercayai live traffic feed ini? kadang-kadang aku rasa taknak orang lain tahu terutamanya budak course aku. sebab blog aku yang sememangnya penulisan cam hampeh, takde pekdah. sebab segan dengan budak course aku yang lain yang punya blog tapi penulisan yang ilmiah. macam contoh kat traffic atas tu, ada daiefiqh a.k.a Farid Hadhari. adakah beliau membaca blog aku lepas tu tak komen? membuat aku rasa, ' ishhhh.. segannyaaaaaa '. atau adakah aku tak patut mempercayai live traffic feed di atas?


6 comments:

farid_faqir ilallah said...

Salam ziarah...

penulisan boleh ringan, tapi biar segar dan bermanfaat..

nak letak 'gula' tak, tapi jgn terlebih... nanti dapat 'sakit'...

bukan tak nak komen, cuma tidak mahu emosi ceng digangu...
~bos pantau anak buah...=)

apa2pun, saya kembalikan pujian itu kepada Allah...

teruskan berkarya...(^^)

farid_faqir ilallah said...

PEMBETULAN:
*nak letak 'gula' boleh, tapi jangan terlebih... nanti dapat 'sakit'..
~

k u c e n g said...

bersuara juga akhirnya daie fiqh eh. dua komen anda di atas membuat ceng percaya akan keberkesanan live traffic feed ini. terima kaseh.

wah3... sejak bila pulak melantik diri jadi boss?

nsdahlia said...

saya peminat setia blog anda. teruskan berkarya. anda mempunyai masa depan yang cerah!

k u c e n g said...

shu : berbaur keraguan la statement ko tuh. ahaha.

Hilmi said...

nk gk r ltk blog ak kt live trafic ko skali..ha2.farid